Annons

Bröstförstoring Aug 2023 - Plastikkirurgen - Stockholm Örjan Gribbe - Trainwreck

Trainwreck's picture
Trainwreck

Äntligen opererats!
Hade konsultationer hos patrik på NK
Paolo på AK
Och Örjan på Plastikkirurgen.
Landade efter många om och men hos Örjan på Plastikkirurgen den 14 augusti 2023.

Det blev mentor Smooth round HP på 375cc. Än så länge (dag 1 efter op) Skitsnygga!

Stl innan Op. 75A
Stl efter- ingen aning än, men hoppas på max D men är mentalt förberedd på en E kupa!

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 14 August, 2023

Hej! Opererades idag hos Örjan gribbe på plastikkirurgen, sthlm. Åkte ner från Norrland igår och bodde på hotell. Duschade igår med descutan och igen imorse innan operation.

Jag Kom till kliniken 10min innan utsatt tid. Vi promenerade 20min dit innan då jag ville röra mig lite innan op, skaka av lite nervositet.
Väl på plats fick jag skåp för mina tillbehörigheter och en morgonrock o tofflor. Sedan fick jag avvakta vid en säng. Tog väl max 10min innan en sköterska kom med mediciner för typ smärta o illamående, och pvk. Jag avskyr pvk, klarar inte av att ha slangen kvar under huden (ironiskt när jag frivilligt lägger in 750cc silikon.. haha) men det gick relativt bra, jag rörde bara aldrig vänster arm efter det. Hur som.. efter ytterligare 5,10 min kom Örjan. Då skulle vi gå igenom mina implantat på nytt då jag velat på storleken. Ställde lite frågor om skillnader (klyfta bl.a) och testade och kom fram till 375, och det känns skitbra, lite nättare och slankare o mindre sideboob. Sen frågade han om han skulle passa på att ta bort några av mina leverfläckar vid axlarna! Guld! Blev överlycklig så det var ett stort plus! Sen när implantatet var bestämt började han rita upp allt. Även om jag såg ut som en klottervägg så såg det så bra ut, resultatet kommer bli fantastiskt!
Därefter fick jag gå tillbaka till sängen och vänta. Tog väl 5min sen kom narkosläkaren o hälsade och ställde frågor om hälsan min. Verkade super trevlig. Och trots att det närmade sig op, var jag inte nervös alls. Det värsta enligt mig var gjort (pvk) så nu avvaktade jag bara å föreställde mig själv i bikini med fantastiska bröst haha

Efter ytterligare en stund kom narkosläkaren tillbaka och vi gick tillsammans till operationssalen. Där träffade jag operationssköterskan och dem visade vad allt var och var jag skulle lägga mig. När jag låg där så passade jag på att fråga Narkosläkaren lite om de olika läkemedlen samt risk för illamående då jag är rädd för att spy, så han förklarade lite och det kändes jättebra efteråt. Är tydligen väldigt liten risk för att spy så det var ju trevligt att höra.
Sen fick jag lite mediciner i pvkn och under tiden frågade han hur jag mådde och förklara att man kunde känna sig lite berusad, och det gjorde jag haha men mådde fint ändå. Sen tillslut kom Örjan in och sa att vi strax skulle börja och att jag skulle få se implantaten i sin låda innan vi började. Därefter bad narkosläkaren mig att tänka på något roligt och sedan däckade jag.

Från det att jag kom och jag opererades tog det ca 1h. Det var ju mitt i lunchtid/skiftbyte så inget konstigt och det gjorde mig inget, kändes lungt och som jag hade tid och ingen stress vilket var skönt. Kan tänka mig att är man dundernervös så kanske man vill ha det avklarat snabbare men som sagt så var inte det fallet för mig :)

Efter ca 90 minuter från det att jag däckade på operationsbordet vaknade jag upp på uppvaket. Jag har problem med mina armar (domnar pga dålig nacke..) så när jag vaknade hade dem domnar o gjorde lite ont, men smärtan över brösten var 1000 gånger bättre än jag förväntade mig. Ett tryck, absolut och träningsvärk typ, men inte direkt ONT. Jag började frysa lite och bad om en extra filt och då fick jag veta att jag skulle flytta bort från uppvaket också. Blev inrullad i rummet där alla andra var med skärmvägg och efter det måste jag ha däckat en stund, hur länge vet jag inte, hade noll tidsuppfattning. Sedan vaknade jag till en smarrig lunchbricka som var alldeles ljuvlig! Och att @changes var där och vaken så då tillbringade jag resterande tid med att snacka med henne och med en fantastisk ssk vid namn Lisa tills det i princip var dags att åka hem, runt kl 18 ish. Kissade innan, utan problem och hade inte ondare än innan, inget illamående, int snurrig, ingenting faktisk. Kände ett större tryck över bröstet när jag satte mig/stod upp första gången bara, men annars, kanon! Kunde inte bett om en bättre operationsdag!
Fantastisk personal, fantastisk kirurg, och mina bröst är, om jag får säga det själv, helt fantastiska redan! Längtar tills dem är klara. Visst är dem svullna, och hårda men aa, jag tror verkligen detta blir kanon!!

Jag skulle verkligen rekommendera både klinik och kirurg!

2023, August 14 - 22:47
Trainwreck
Trainwreck's picture
Offline
Last seen: 4 days 2 hours ago
Silver
Joined: 2023-03-29 19:55

Jag ska försöka uppdatera lite nu första veckan kring smärtan och form på brösten. Just nu har jag som sagt inte ont, lite träningsvärk i typ vänster armhåla? Haha och har bara använt 1 dos alvedon ca 6h efter op var klar. Men vet ju inte hur mycket medicin jag har i mig, kan ju bli värre inatt eller ikväll. Jag uppdaterar! :)

2023, August 14 - 23:23
Escan
Escan's picture
Offline
Last seen: 3 hours 36 min ago
Silver
Joined: 2023-06-28 15:10

Bästa! Tack så mycket för din berättelse, den lugnade mig lite! Du får hemskt gärna uppdatera när du känner för det.

2023, September 10 - 17:52
Deztiny
Deztiny's picture
Offline
Last seen: 1 week 5 days ago
Novis
Joined: 2023-04-18 12:01

Så tacksam att du delar med dig av din upplevelse, har själv nämligen en operation bokad hos Örjan i november och är så himla nervös då jag aldrig har opererats tidigare. Så skönt att läsa att det gick så bra för dig! Gjorde han snittet lite längre ner än ditt vanliga bröstveck och hur blev det? Är lite nervös över det och om det är något han rekommenderar till andra än mig :P Är lite rädd att mina kommer hamna för långt ner typ mot magen 😅

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons