Annons

Bröstförstoring May 2023 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Tast

Tast's picture
Tast

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Monday, 22 May, 2023

Jag hade för 10 år sen bröstcancer och fick göra en bröstrekonstrution inom den offentliga vården. På grund av komplikationer så fick den göras om 4 ggr med ett slutresultat som jag ej var nöjd med.
Efter lite efterforskningar så hittade jag dr Torbjörn Söderström på Estetikcentrum i Malmö. Jag bokade konsultation i januari 2022 för att börja om från början med hela rekonstruktionen. I februari 2023 togs det implantat jag fått inopererat från SUS Malmö ut och ersattes med en så kallad expanderprotes. Den skulle hjälpa till att töja huden med påfylnning av koksalt var tredje vecka, vid tre tillfällen.
Torbjörn har hela tiden varlt otrolig proffsig och kunnig och svarat på alla mina frågor.
Sköterskorna och klinikchef Dr Ali Bagher fanns tillgängliga hela tiden och är väldigt hjälpsamma/trevliga och tjejerna i receptionen tar emot dig med ett leende.
Jag är nu nyopererad efter att ha bytt ut expanderprotesen och ersatt med ett annat impantat samt gjort en minimal förstoring på mitt friska bröst för att uppnå symmetri.

Jag är nu alltså klar med 2 av 3 operationer. (Expanderprotes med koksalt för töjning av huden samt byte till de riktiga implantatet och bröstförstoring på mitt friska bröst)
Operation tre kommer att utföras någon gång nästa år när jag läkt ordentligt . (Mamillrekonstruktion)

Hela upplevelsen från konsultation till planering och operationer har varit positiv. En riktigt bra klinik med central placering i Malmö som jag varmt rekommenderar.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons