Annons

Bröstförstoring Sep 2023 - Plastikkirurgen - Stockholm Örjan Gribbe - Escan

Escan's picture
Escan

1 barn. 168cm, 59kg.

Bröstförstoring.
Konsultation 7/8 hos Örjan Gribbe plastikkirurgen stockholm.
Bokad OP 7/9.
Ska lägga in 500cc I höger bröst och 550cc I det vänstra. Bakom bröstmuskel.
Har en urammad 75B i storlek innan OP.

Opererad på plastikkirurgen Stockholm av Örjan Gribbe den 7/9.

Behandling: 
Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Thursday, 7 September, 2023

Jag opererade mig igår den 7/9-23 på plastikkirurgen Stockholm och ska försöka dela med mig av min upplevelse så gott det går.

Jag bor söder om stan och ville skaka av mig lite nervositet. Skulle vara på kliniken 09.30 och promenerade hemifrån (drygt 6km) runt klockan 08.00. Kom fram till kliniken redan vid 09.00 och blev omhändertagen direkt. Jag är typiskt nog alltid jättetidigt till allting jag ska göra.

Hursomhelst fick jag en supersexig morgonrock och ett par tofflor och byta om till. Blev visad till min sängplats och låg där i drygt 30 minuter. Sedan kom SSK och sakke infart och gav mig en väldans massa tabletter. Runt klockan 10.15-10.30 kom Örjan och målade på börstet och strax därefter kom narkosläkare Rafael och presenterade sig. Därefter gick vi tillsammans till OP-salen vilken var iskall!

Jag frös så enormt mycket, förmodligen av stress och nervositet. Rafael och Anna-Lena babblade så mycket om allt och inget att jag inte tänkte på någonting annat än vad de sa. Det märktes att det inte var deras första gång.

Syrgasmasken gav mig lite panik. Gillade inte den alls utan fick en känsla av att jag kvävdes men efter det minns jag inget förrän de ropade mitt namn på uppvaket och sa att det var dags att vakna. Haha. OP började 10.55 och jag vaknade 12.00.

Jag drabbades av något som kallas för shivering. Det är när kroppen skakar okontrollerat efter narkos. Precis som att man fryser men man fryser inte. Det var lite otäckt för det tog ett tag innan det upphörde men det gick bra. Dessutom kom SSK och meddelade att min puls var lite låg och plötsligt fick jag en spruta rakt in i magen. Haha. Var lite dimmigt där på uppvaket.

Efter en tid fick jag gå tillbaka till "min säng" och fick världens godaste smörgås och kaffe. Jag var verkligen superhungrig.

Smärtan var hanterbar men runt klockan 15 började jag att må väldigt väldigt illa. Fick medicin mot illamåendet och det hjälpte.

Jag åkte hem ned taxi exakt 17.25. Det var den längsta och mest plågsamma taxiresa någonsin. Jag blev så enormt illamående!! Så när han stannade utanför mitt hem iprincip slängde jag pengarna på honom och rusade ut ur bilen. Kräktes upp allt jag ätit och druckit under dagen vilket var väldigt skönt. Har inga problem med att kräkas men illamående är fruktansvärt!

Jag har klarat mig på enbart Alvedon. Tänker undvika Tradolan om inte smärtan verkligen är olidlig. Jag märker att den värsta smärtan försvinner när jag rör på mig så jag försöker att komma upp och träna lite då och då.

Hoppas berättelsen gör nytta för någon :)

2023, September 10 - 23:44
Deztiny
Deztiny's picture
Offline
Last seen: 5 months 1 week ago
Novis
Joined: 2023-04-18 12:01

Åhh tack för att du delar med dig av din story hos Plastikkirurgen! Ska också opereras där av Örjan i november och är såå nervös haha. En random fråga, gjorde han snittet längre ner under ditt naturliga bröstveck? Har läst runt lite att han kan göra så ibland men ingen info om hur det har blivit. Han rekommenderade mig det och är nyfiken om någon annan fått det rekommenderat också :) Är rädd för DB eller att brösten ska hamna för långt ner..

2023, November 5 - 08:24
Tjej93
Tjej93's picture
Offline
Last seen: 1 month 1 week ago
Silver
Joined: 2023-10-15 17:46

Tack att du delade med din om din berättelse, ska också operera mig hos han nu i november, längtar:)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons