Annons

Clinic Perfekta - Örebro


Hej! Jag går i tankarna att göra ett bröstlyft. Har varit på konsultation, men känner fortfarande oro inför ev operation. Förutom de uppenbara riskerna med en operation så funderar jag kring vad ett bröstlyft kan göra med bröstvårtorna. Man pratar om att man kan få förlorad känsel, men blir bröstvårtorna fortfarande styva efteråt? Vad är era upplevelser?Bild för Excentrique
ExcentriqueHej allihopa, ny här.
Gjorde min näsplastik den 3 april hos Dr. Dhafir Hanoon på Clinic Perfekta i Örebro. Har velat göra den här operationen i 24 år så jag ville verkligen gå till någon pålitlig som förstår sig på näsor. Har läst lite i forumet om hur många av er reagerade på hur stora era näsor såg ut när gipset togs av, men för mig var det tvärtom. Jag grät lyckotårar för att den redan är så himla fin.
Hej,
Jag undrar om det är några som har gjort plastikoperationer i Örebro eller vet några som har gjort det som kan dela med sig av sina erfarenheter?

Jag söker runt på nätet men hittar tyvärr inte så mycket information om Diamond Plastikkirurgi och Clinic Perfekta.

Jag tänker göra bukplastik (full eller Cirkumferent), rygg, bröst (lyft med implantat), stusslyft, armar och lår.
Jag opererade mej för exakt 2 månader sedan och det läker fint och jag är mycket nöjd, det är bara det att jag tycker de är fortfarande väldigt hårda! Hur länge tar det innan de blir mjuka? OM dom blir mjuka överhuvudtaget!Mer information: 

Konsultation för att få mer info om stor bukplastik och fettransplantation till bröst.Hej.
Hur länge hade ni så där ont så ni behövde hjälp i och ur sängen? När vågar man ta i lite med bröstmuskeln och armarna? Jag opererade mej i fredags så det har snart gått 2 dygn. Jag gjorde ett ankarlyft och förstoring under bröstmuskeln.Annons
Annons
Annons