Annons

NUS Norrlands Universitetssjukhus - Umeå


Hej!

La precis upp bilder på mina bröst, utan tejp. Gjorde operationen den 22 januari på NUS i Umeå av Björn Schönmeyr.

Vad tycker ni om ärren? Jag är nöjd men så svårt att veta om dom läker bra, har varit så försiktig jag kan men man måste ju ändå leva sitt liv, laga mat etc.

Är överlag väldigt nöjd! Tycker de har en fin form och jag känner verkligen att jag passar bra i dom, hade absolut gjort om op. Har provat en BH och är antagligen 75C nu.Mer information: 

Stor bukplastik efter en gastric bypass 2016. Viktnedgång på -78kg. Op 23/9 - 19 13:05. Op tog 2h 25min. Totalt avlägsnade de 1,5kg hud, inget fett fanns


Bröstförstoring feb 2015 - NUS Norrlands Universitetssjukhus - Umeå Göran Stålhult - Thewire

2015-02-09

Har väldigt länge mått dåligt över mina bröst, jag har ansett att de har sett annorlunda ut till skillnad från alla andras. De utvecklades aldrig i puberteten och bröstvårtorna var puffiga och stora medan resten av bröstet nästan var obefintligt. Efter att ha mått dåligt över mina bröst hela min tonår och aldrig velat visa dom för någon bestämde jag mig för i höstas att kolla upp detta hos läkaren. Bokade tid på kvinnokliniken där de direkt skickade mig till kirurgen. Där mätte de mina bröst i sådana plastkoppar och konstaterade att jag hade tubulära bröst.

Mer information: 

Återbesök pga läckage i t-korset. Läcker lite gulvätska och har fått ett sår i vardera kors. Det vänstra större än det högra. Tog bort icke absorberade stygn i båda korsen. Skall åter tillbaka för kontroll den 13/12-


Mer information: 

Konsultation på NUS och godkänns för OP. Sätts på väntelistan. Skulle få OP innan sommaren men pga tekniska problem hamnade jag aldrig på väntelistan. Sätts upp igen och får tid i oktober.


Annons
Annons
Annons