Annons

Rojda Gumuscu

Bukplastik - full - stor Aug 2022 - Art Clinic - Uppsala Rojda Gumuscu - Anira

2022-08-22

20 aug 2022 2 dagar preop
Operationsdagen närmar sig och nerverna har börjat spöka. Eftersom det har varit värdefullt att läsa andras operationsberättelser tänkte jag att de som vill ska få följa mig från och med nu.
På måndag ska jag göra en stor bukplastik samt fettsugning av det som min doktor kallar "änglavingarna". Ett vackert namn för kullarna runt behåbanden...

Mer information: 

Har nyligen bokat en full bukplastik, samt fettsugning av rygg, i augusti. Återkommer när det närmar sig!


Ögonlocksplastik, Bröstlyft maj 2021 - Art Clinic - Uppsala Rojda Gumuscu - Tia_

2021-05-17

Op tidig morgon. Fick fint välkomnande och blev väl omhändertagen. Fick ok att åka hem vid 14-tiden och precis i samma veva så började jag att må så illa. Fick ett piller mot illamående och de följde mig ut till bilen där min sambo var redo att ta över. Bilfärden hem gick fint, inge ont men ömt.

Lillmaja's picture
Lillmaja


Övriga taggar: 


Hej!
Jag har varit på konsultation och tittar nu på mina 3D bilder. Funderar på round full alternativt corsé och behöver eran hjälp. Jag funderar även på storlek, kring 450-500cc, någon som har liknande och kan ge ett omdöme?Navelbråck, Övrigt/annat okt 2020 - Polarkliniken - Umeå Rojda Gumuscu - Grönblå

2020-10-08

Torsdag morgon går jag från mitt hotell till kliniken för en stor bukplastik med lagning av navelbråck och diastas samt fettsugning.

Jag möts i fina lokaler av en mysig sjuksköterska som visar mig till mitt rum direkt. Där informerar hon väldigt pedagogiskt och tydligt om allt som ska göras under dagen och i vilken ordning, samt tar uppgifter från mig om sjukdomshistoria och allt annat de behöver veta.

Sedan byter jag om till stödstrumpor och morgonrock.

Annons
Annons
Annons