Annons

Bukplastik - full - stor, Bröstförstoring, Bröstförstoring med eget fett, Bröstlyft - Ankarlyft May 2023 - Diamond Plastikkirurgi - Örebro Chris C. Diamond Janbaz - PillowPrincess

PillowPrincess's picture
PillowPrincess

32 år, 1 barn, 76 kg, 168 cm.
Gastric bypass 17/11-22 -20 kg
Stor bukplastik, bröstlyft med implantat och fettransplantation 2/5-23
BBL med implantat och fett, ryggplastik och armplastik 7/8-23
Gjort massor av injektionsbehandlingar.

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 2 May, 2023

Dagen började med att otroligt proffsig sjuksköterska visade mig till mitt rum. Jättefint fräscht rum. Det fanns mobil övervakning där, så jag förstod att man även får privat rum som uppvak. Stora fönster, fint ljusinsläpp. Fräscht!

Fick all info, sen kom Chris och ritade på mig. Han kom ihåg alla detaljer från konsultationen, till och med hur min pojkvän sett ut och vad vi pratat om utöver operationen. Han ritade mycket detaljerat och vi gick igenom våra förväntningar och hade exakt samma plan.

Sedan fick jag träffa anestesiolog. Fick infart, träffade anestesisjuksköterskan. Fick löpande information om ca hur långt tid det var kvar innan jag skulle till operation.

Själva opsalen var rätt liten reagerade jag på, men det spelar inte så stor roll för mig :) eller så var det bara förberedelserummet - men opssk stod och dukade upp där så vet ej. Ska fråga nästa gång!

Anestesiolog och anestesissk sövde mig ihop. Var jättemysiga och trygga - men jag tycker bara sånt här är kul och är inte nervös eller rädd.

Vaknade upp och mådde bra! Chris kom förbi och då satt jag redan upp. Blev jättefint ompysslad hela kvällen och natten.

Åkte sedan hem dagen efter. Sa även hej till Chris på morgonen!

Resultatet är helt fantastiskt, se mina bilder!

Fått en mindre komplikation i ena bröstet, fettnekros, och fått all hjälp jag behöver.

Bokat nästa op hos Chris med :)

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons