Annons

Body Jet / Vattenassisterad Fettsugning (kirurgi), Bröstförstoring med eget fett, Bröstlyft - Ankarlyft mar 2021 - Plastikkirurgi Hässleholm - Stoby Hässleholm Tor Svensjö - Loppan_85

Bild för Loppan_85
Loppan_85

Storlek innan op:
vänster bröst ca 200ml (liten b-kupa)
Höger bröst ca 100ml (nästan a-kupa)

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
tisdag, 2 mars, 2021

Opererade mig för att mina bröst var väldigt ojämna I storlek och det ena hängde ner mer än det andra. Eftersom jag inte ville ha så stora bröst så var fetttransplantation det enda alternativet tyckte jag.
Jag fick skjuts av två vänner till hässleholm, kom fram 0715 och få var det bara att byta om till opkläder (engångstrosa och en sån sjukhusskjorta) qsen kollade vi igenom vilka bh jag hade med mig om någon skulle vara lämplig att ha efter op.
Läkaren kom in till mig och målade typ Picasso över min kropp: vänstra bröstet skulle lyftas, änglavingar och höft skulle fettsugas för att sedan fylla på det högra bröstet. Valde att fettsuga änglavingarna för att få större kontrast så brösten skulle bli mer framträdande även om de inte är så stora.
Kände stort förtroende för läkaren. Proffsigt bemötande och lugnt beskrivande hur och varför osv.. kände mig helt lugn, inget nervös alls annat än nyfikenhet på kommande resultat.
Inne i operationssalen då tvättade de mig innan de sövde mig eftersom de behövde komma åt ryggen och det således var enklare om jag var vaken och kunde vrida mig lite. Supertrevlig narkosläkare som även han förklarade allt han skulle göra och sen två sjuksystrar på det. En väldigt trygg känsla överlag.
Sen vaknade jag. Glad, inte ont. Nyfiken. Supertrevlig tjej med go dialekt som berättade att op gått jättebra. Fick vatten och juice, hade inget illamående alls. Träffade nåde läkaren och narkosläkaren efteråt som bägge förklarade hur de tyckte op gått.
Eftersom vi hade missbedömt bhn innan op så fick vi byta till en annan så då fick jag ju tjuvkika på brösten, blåa och lite svullna, tejpade men sååååå snygga!!! De hade även tråkigt på mig en gördel (skitsnygg svart bodybuilding som jag nog kommer spara för den är ju perfekt om man vill vara snygg under klänningen på festen i framtiden. Ger snygg figur) hade ju även kompresser vid alla stygn.
Jag skrevs ut från kliniken ca kl 1600, fick några tabletter med mig hem och recept om jag behövde mer smärtlindring. Dagen efter jobbade jag eftermiddag och rattade min lastbil som vanligt om än lite försiktigare rörelser än vanligt.
Jag klarar mig bra på panodil så starkare än så behövde iaf inte jag smärtlindras efter op.
Nu har det gått ca 1 dygn efter op.zvullnaden hår lite upp och ner vid sugställena, brösten är lite varma och svullna men överlag så känns det förvånansvärt bra k kroppen.
Jag ska ladda upp lite bilder när jag hinner och sen ska jag givetvis berätta mer när man får se resultatet lite tydligare när svullnaden har lagt sig lite

2021, mars 15 - 09:21
Eliana19
Bild för Eliana19
 Offline
Senast sedd: 6 dagar 16 tim sedan
Brons
Medlem: 2021-03-15 07:52

Tack för att du delar med dig! Hoppas allt allt går lika bra som du önskar🙂

2021, mars 22 - 21:10
Emm82
Bild för Emm82
 Offline
Senast sedd: 4 tim 24 min sedan
Silver
Medlem: 2021-02-01 07:40

Vill gärna höra mer om hur det gått och se bilder. Har läst om flera som fettsugits och fått väldigt ont efteråt, men du verkar ju ha klarat dig bra. Vad fick du betala för kalaset?

2021, mars 29 - 11:06
Jenny333
Bild för Jenny333
 Offline
Senast sedd: 4 dagar 10 tim sedan
Silver
Medlem: 2021-03-25 14:47

Loppan_85 hur går det för dig?

Annons
Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons