Annons

Bröstförstoring, Bröstlyft Sep 2023 - Nordiska Kliniken - Stockholm Patrik Höijer - Litenkristall

Litenkristall's picture
Litenkristall

2 barn, 34år, 176 cm
Bröstlyft + Bröstförstoring
Konsultation i maj hos Patrik Höijer, Nordiska kliniken
Op 27/9 Patrik Höijer, Nordiska kliniken
Mentor sittex hp extra 570

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Wednesday, 27 September, 2023

Nu är det dags för mig att skriva min berättelse.

Jag hade min operation bokad 27/9 kl 9:45 men dagen innan ringde dem och frågade om jag kunde komma redan kl 8. Vi kom överens om att jag skulle komma så fort det gick eftersom mitt tåg skulle anlända 07:50.

Morgonen kom och jag gick upp 4:30 och duschade min sista dusch med den bakteriedödande tvålen. Tog det lungt och klädde på mig. Hade en lugn morgon sen vaknade barnen och min man och jag passade dem hejdå och tog mig till Station.
Tåget kom i tid och jag gick på. Var otrolig lugn och inte alls nervös, när vi närmar oss Västerås ropar dem ut i högtalarna "nästa station Vårgårda" o g jag började då fundera hur jag kunde hamna så fel men personalen ändra ganska snabbt och meddelade att vi var på rätt väg. Tåget var i tid till Stockholm så jag gick den lilla promenaden mot nordiska kliniken.

Var framme vid kliniken 8, ringde min man och berättade att jag var framme och så sa vi att vi hörs när det är klart, sen gick jag in.
Väl inne blev jag vänligt bemött av en tjej i receptionen som tog med mig till ett rum där jag fick en morgonrock och tofflor och den vackra blåa mössan man skulle ha under operationen. Jag fick byta om och sen lämna mina saker i ett skåp men fick behålla mobilen till det var dags.
Efter en stund kom en sköterska in med tabletter och berättade att narkosläkare snart skulle komma och prata med mig.
10 min senare kom Ove som var narkosläkare och berättade för mig om dagen, jag var nr 2 på operation hos Patrik och Patrik skulle komma o hämta mig innan han började första operationen för att kolla så vi var överens om inlägg o ta lite bilder osv.

Jag väntade kanske 30 min sen kom Patrik och vi gick till hans kontor och tog bilder och sen ritade han upp det han skulle rita. Det var en ganska underlig känsla att stå där han lyfte och hade sig med dem trötta taxöronen haha.

Efter det fick jag vänta till kl var strax innan 10 sen kom Ove och sa att det var dags och då kom nervositeten.
Vi gick in i operationssalen och blev mött av några sköterskor och så fick jag ta av mig rocken och lägga mig med den på mig med armarna ut och sen fick jag nålen i armen och dem tog mitt blodtryck. Ända Ove nu skjuter jag i lite sömnmedel och så fick jag en gasmask och sen kommer jag inte ihåg mer.

Vaknade upp o kände mig lite stel, lite ont men fick nått mot det direkt. Blev piggare och fick sen en jättefin "frukostbricka" som jag nöjt av. Efter det var jag riktigt trött så somnade till.
Sen efter det gick jag o kissa och kunde ringa min syster som kom o hämta mig.

Hade lite ont när jag kom hem så tog en tablett och somnade.
Första natten var halv jobbigt speciellt att sova på rygg men varje dag blir bättre. Idag är dag 3 och jag kunde ta en liten promenad och har minskat ner på tabletter och kör typ bara alvedon.

Är super nöjd och ser framemot resultatet när svullnaden gått ner.

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons