Annons

Fettsugning (kirurgi), Bröstförminskning, Bröstlyft - Ankarlyft Nov 2022 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Xxcenteerxx

Xxcenteerxx's picture
Xxcenteerxx

Läkare Terapeut: 
OP-datum: 
Tuesday, 15 November, 2022

Jag bokade in en konsultation online för ca två månader sedan. Ali var väldigt trevlig och proffesionell, man förstod att han hade bra kunskap för dem ingrepp han pratade om. Vi bokade in en operation den 15/11, samt ett möte på kliniken den 7/10 för att han skulle få en bättre bild av vad han hade att jobba med och för att jag skulle få en känsla av vem som skulle operera mig. Han föreslog bröstförminskning, lyft, samt fettsugning av sidorna (för ett bättre resultat). Jag fick tydlig info om vad som gäller inför op.
Dagen innan operation ringde dem från kliniken och lämnade information om vad jag behövde göra dagen innan och på morgonen innan jag gick dit.
Jag kom dit på morgonen på op dagen, blev bemött av en väldigt trevlig tjej och fick instruktioner om vad jag skulle göra/förbereda mig med innan jag fick komma in i ”väntsalen”. Väl där träffade jag narkosläkaren, som var hur trevlig och rolig som helst! Han visste hur man lättade upp stämningen! Till slut rullades jag in på operationsbordet och vaknade sedan 3,5h efteråt och mådde bra och hade väldigt trevliga och omhändertagande sköterskor omkring mig. Jag fick stanna på kliniken några timmar innan jag fick gå hem, innan hemgång fick jag ordentligt med information om eftervård samt vanliga frågor etc. Även en goodiebag fick jag med mig.
Dagen efter ringde dem för att kolla så allt var bra.
Tre dagar efteråt ringde dem igen för att göra en avstämning och jag skickade bilder på mitt opererade område och fick feedback.
Jag är nu strax en vecka post op och mår hur bra som helst och har inte haft så jätte ont. Jag är extremt nöjd med mitt val av klinik och deras kompetens, om jag i framtiden behöver göra andra ingrepp är det hit jag kommer vända mig!
Duktiga, kompetenta och omhändertagande människor! Tack snälla ni!

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons