Annons

Asymmetriska bröst


Hejsan!

Jag har tidigare haft tubulära bröst och blivit opererad offentliigt via landstinget. Operationen jag fick var en bröstförminskning samt ankarlyft.

Det har nu gått ett år sedan operationen. Jag har sedan första dagen tejpat mina ärr, och detta har jag gjort i ett år. Jag har alltså inte gått en enda dag utan tejp.Bild för Snövitsbambi
SnövitsbambiNågon som fått hängiga bröst efter en bröstförstoring som kunnat fixat dom? Med lyft? Större implantat?Bild för Jessie08
Jessie08


Övriga taggar: 


Hej,

Jag tog ut mina implantat som jag haft sedan 2007 och gjorde ett bröstlyft, den 24/9- 2019.
Nu, snart 4 veckor efter operationen så ser jag att brösten är totalt olika stora. Det skiljer minst 1 storlek mellan brösten.
Jag blir så himla orolig, vill inte gå runt med olika stora bröst, inte med den här stora skillnaden.Bild för Nattjackan
NattjackanHallå där!
Jag ska göra en bröstförstoring i november på Akademikliniken i Stockholm. Jag har ganska mycket, eller hur man ska förklara, skolios och har även snett bröstben till följd av detta. Mina bröst är olika stora men ska fylla båda med lika mycket för att slippa flytta på ena bröstvårtan då de sitter i olika höjd.
Min fråga är om det är någon mer med skolios som gjort en bröstförstoring, och hur resultatet blev? :)

Ha det bäst allihopa!
Hej!
Jag opades nyligen, satte in runda mentor 200cc och 300cc för att rätta till asymmetri, samt förminskade ena vårtgården och stramade åt den andra då de var väldigt olika i storlek.

Enl. kirurgen ska jag tejpa ärren upp till 3 månader framåt. Men jag är oerhört nyfiken/orolig över hur ärr runt bröstvårtorna kommer ser ut, eftersom de är mer synliga än de för implantaten.

Nu kan jag inte se alla bilder här än men är det någon som gjort bröstvårtsplastik som kan dela med sig?
Hej!
Idag är det 8 dagar sedan jag opade mig och satte in mentor 200cc och 300cc samt förminskade och stramade åt bröstvårtorna/vårtgårdarna. Jag hade ganska små bröst från början och är inte intresserad av att ha särskilt stora bröst, bara symmetriska och jämna.

Nu undrar jag hur snart svullnaden lägger sig? De känns ganska stora just nu (för mig) och det är inget jag egentligen stör mig på, men hur mycket mindre blir brösten efter svullnaden lagt sig?

Tacksam för svar!!
Hej! Jag har nu varit på konsultation på citadellkliniken i Malmö hos Peter cosmo. Det kändes jättebra där, men kanske kommer ta en konsultation till för att bli 100% säker. Vi har kommit fram till att jag ska ha 245cc i ena bröstet och 300cc i andra bröstet för att räta ut min asymmetri. Jag fick prova ut implantaten i en helt ovaderad bygel-bh och sedan ta en tight vit t-shirt på mig. Ett annat alternativ var att välja lite mindre storlekar och lägga in 220 i ena bröstet och 265 i andra bröstet.
Jag har i ungefär 4 år haft problem med mina bröst. Den ena är märkbart större/lägre än den andra. Jag trodde först att det bara syntes när jag var naken, men jag vet nu att det kan synas genom kläderna.

Då jag har haft F/G-kupa sedan jag var 15 år har jag blivit känd som "den med stora bröst" bland vänner och bekanta, och det har bara satt större press på mig att ha "bra bröst". Förutom asymmetri har jag även ganska stora vårtgårdar, som lätt "trillar ut" ur bhn.Bild för Ojämn
OjämnHejsan, jag har precis börjat processen med att försöka få en bröstoperation för asymmetri betalad av landstinget. Undrar vad ni som fått en sådan beviljad tillhör för landsting, hur lång tid det tog, om de ville förminska eller förstora, eller om någon kanske gav upp/fick nej och bekostade själv? Alla erfarenheter hjälper!Bild för Noria
NoriaHej! Jag har ovanligt outvecklade bröst (jag är född 2001) som dessutom skiljer sig ganska mycket i storlek i förhållande till varandra. Jag undrar om det finns en chans för mig att få skattefinansierad bröstförstoring från landstinget, och om det är någon här som har fått det, hur gick det till att få det genom landstinget? Fick du en viss summa pengar till att gå till en privat klinik såsom Akademikliniken eller valde de själv åt dig? Fick man själv välja implantat osv?
Eller tycker ni bara jag ska pröjsa själv?Annons
Annons
Annons