Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2023, December 1 - 00:59
Ponyo
Ponyo's picture
Offline
Last seen: 3 months 1 day ago
Brons
Joined: 2020-01-17 16:34

Näsoperation Iran

Någon som går i tankarna på att operera sin näsa i Iran? Har tidigare gjort min näsa i Sverige och sen i Istanbul (där dom la in implantat i näsan så den ser bredare och större ut än vad den var innan) men är inte nöjd. Funderat på att åka till Iran och undrar om någon också hade funderat på att åka som vill ta sällskap. Ni som varit i Iran, vill ni dela med er av er erfarenhet och namn på bra kirurger.

Annons
2023, December 9 - 14:17
Christinaa
Christinaa's picture
Offline
Last seen: 1 month 19 hours ago
Silver
Joined: 2021-03-06 23:12

Hej!

Får man fråga om varför de har lagt in implantat i näsan?

Jag har operat min näsa två gånger, första gången så tog läkaren bort för mycket brosk. Ena sidan var kollapsad. Gjorde sedan om den i Iran, de la in brosk från ena örat. Blev lite bätte men det blir ju aldrig perfekt och fick en indentering, ett litet ärr i mitten av näsan. Jag tror att om första operationen misslyckas så kan det vara rätt så svårt att få det resultatet man egentligen ville ha från första början.

Tjej på 62 kg och 170 cm. Har inga barn.
Jag har gjort bröstförminskning och ankarlyft.
Intresserad av att göra en bröstförstoring.

2023, December 15 - 13:05
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 21 hours 18 min ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Jag håller med om att omoperationer är mer komplicerade. Det finns också en risk om det är en annan kirurg, att hen uppger att alla problem beror på den första kirurgen och för dig som patient blir det svårt att få hen att ta ansvar för det och det är svårt att argumntera emot.

Nästa sak, om Iran - jag har hört av seriös svensk plastikkirurg att man i den delen av världen har ett annat ideal och att patienter ofta tycker att näsan gärna får bli onaturligt liten, så det syns att man haft råd att göra en näsoperation. Det ger lite "status". (Det förekommer t o m att folk går med bandage på näsan ute, utan att ens ha opererat näsan!)
Om man inte är ute efter en påtagligt liten näsa bör man ju i vart fall se till att kirurgen verkligen har förstått man vad önskar sig och säger att hen kan ge det önskade resultatet..

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 66 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att POF behöver ha en aktuell mailadress till er för att ni ska kunna logga in när det är dags (ca kvartal 1 2024, är prel.planen)! Dubbelkolla gärna i er profil, så att ni verkligen får mail till den adress ni har registrerat.