Annons
3 posts / 0 new
Last post
#1 2022, August 12 - 18:27
Deccibecci
Deccibecci's picture
Offline
Last seen: 1 year 3 months ago
Brons
Joined: 2022-08-12 17:33

Blygdläppsförminskning hos Caroviva

Hej, jag går i tankarna om att göra en blygdläppsförminskning och har varit på en konsultation hos Andreas Lindahl på Caroviva. Tänkte kolla om någon har gjort denna typ av operation hos honom? Tankar? Åsikter? Finns ju inga före/efter bilder på hemsidan.

Funderar annars även på Rika Hammarström

Annons
2022, August 17 - 05:34
Vargtass (not verified)
Vargtass's picture

Kan inte yttra mig så mycket då jag inte gjort operationen än, och ska inte göra den hos honom. Men rekommenderar INTE ett besök hos Rika, mest av personliga skäl egentligen.

Vet att många gillar henne så man ska såklart bilda sin egen uppfattning om man kan, men jag tyckte hon var fruktansvärt otrevlig och nonchalant, dessutom väldigt dyr. Personkemi med den som ska operera är enormt viktig för min del. Hon lyssnade inte på mina önskemål, körde på sitt eget race och gav mig inte ens en chans att få ställa frågor. Konsultationen tog max 5 minuter, sen mer eller mindre kastade hon ut mig. Läser man recensioner på nätet om henne så verkar hon inte vara så bra som hon framställs som i media.

2022, August 18 - 20:47
Mittnyaliv
Mittnyaliv's picture
Offline
Last seen: 6 months 1 day ago
Brons
Joined: 2022-08-07 10:20

Jag gjorde nyss en bukplastik hos Lindahl. Inte riktigt samma sak, men jag valde dom för det kändes tryggt helt enkelt. Tycker jag fick bra genomgång, respekt att jag var nervös för narkosen osv. Men gick som på räls att somna och vakna upp. Mådde hur bra som helst och åkte hem några timmar senare. Dock kan dom vara slarviga att svara på Mail och ibland svarar dom inte på telefon. Men det har å andra sidan nordiska inte heller gjort flera gånger.

Planerad stor bukplastik 17/8