Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2023, March 18 - 21:09
dehlia100
dehlia100's picture
Offline
Last seen: 4 days 7 hours ago
Brons
Joined: 2023-03-18 20:40

Richard Rylander eller Jonas Röjdmark

Hej!
Ny här :)
Men jag bestämt mig för att göra en näsplastik och varit på konsultation hos Conturkliniken (Richard Rylander) och Akademikliniken (Jonas Röjdmark).

Att döma av mina konsultationer så fick jag bäst uppfattning av Rylander. Han tog verkligen sin tid och berättade väldigt mycket om operationen. Han mätte, tog bilder i många olika vinklar, testade min andning osv. Jag fick ett väldigt seriöst intryck.
Jag fick ett bra intryck av Röjdmark också men han kändes betydligt mer stressad. Han tog bilder och ritade upp i datorn vad man kan åstadkomma med näsplastik, men inget mer än det.
Att döma av prisskillnaden (ca 15 000) så tyckte jag valet var självklart att gå vidare med Rylander, men efter att registrerat mig här och läst skräckhistorier om honom så blir jag osäker, speciellt att han går i försvarsställning om man inte är nöjd. Eftersom jag är ny medlem kan jag inte heller se bilder i gallerier så har svårt att få uppfattning.

Kanske är Röjdmark och AK det "säkra valet"?

Är det någon som vill dela med sig av sina erfarenhet av någon av dem? Alla svar uppskattas verkligen :)

Annons
2023, March 21 - 00:26
Amygdala
Amygdala's picture
Offline
Last seen: 13 hours 34 min ago
Silver
Joined: 2019-07-09 13:46

Jag har gjort hos Jonas, blev bra dock blev det värre av läkningen vilket krävde korrigerings operation vilket ingick i priset, har fått kortison också ska på ett till återbesök men är en klar förbättring från innan

Största nackdelen är att det togs bort för mycket på ena sidan precis där glasögonen vilar på näsan vilket är ganska störigt då det skaver och känns obehagligt att ha glasögon. Har fått en filler behandling hit och ska få en omgång till hoppas det hjälper. Det har inte varit något krångel med att få korrigeringar iallafall vilket är positivt

Skulle inte rekommendera att operera om du verkligen inte är missnöjd och tänkt på det under många år, större chans att få en förbättring då, blir ju inte perfekt och det är en lång och jobbig process.

0 barn, 27år, 173cm, 59 kg.

Näsplastik, 2021 på Akademikliniken, Jonas röjdmark.

Korrigering av näsplastik 2022 Ak

Konsultation bbl
Nordiska kliniken, Mattias Elmér

Konsultation bbl
Nordiska kliniken, Said Saidian