Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2022, April 4 - 16:36
Goops
Goops's picture
Offline
Last seen: 17 hours 19 min ago
Silver
Joined: 2022-04-04 15:45

Snacka tubulära bröst med mig!

Hej!

Jag har precis blivit medlem då jag för något tag sedan fick reda på namnet på vad mina bröst kallas. Jag tror det var på instagram genom Asabea’s story där jag såg för första gången mina bröst representerade? Har genom hela livet mått skit över mina fula bröst. Och bara tänkt på dem som ”små” men också undrat varför dem var så himla ”fula” för att vara små.

Jag gick till vårdcentralen och sökte hjälp för detta men blev sen gravid ca direkt efter besöket och la det på hyllan. Nu, 2 barn senare är jag redo att ta steget att försöka få det genom landstinget. Vill så gärna se lite bilder då det inte finns någonstans på nätet? Men hittade en artikel som Marina hade länkat och tycker absolut att mina bröst klassas som tubulära.

Min fråga då: hur lång tid från att ni sökt har ni fått beviljat?
Har ni alltid vetat om att ni haft tubulära eller har ni så som jag äntligen hittat en sökväg på senare dar?
Har detta forum hjälpt er hitta vägen till hjälp och stöttning hos andra? 🤗

2 barn, 29år, 170cm, 70kg

Bröstförstoring/korrigering av tubulära bröst.
Har sökt hjälp på vårdcentral men ännu ej kommit till konsultation.
Testar mig fram genom vården för att få korrigering genom landstinget!

Annons
2022, May 6 - 11:48
Nattuglan1
Nattuglan1's picture
Offline
Last seen: 2 months 3 weeks ago
Silver
Joined: 2022-04-18 15:08

Hej,

Såg att ingen svarar dig så tänkte skriva!
Känns som om det inte är så många aktiva medlemmar med tubulära bröst. Antar att många lämnar forumet när de gjort sin op.

Jag förstod att jag hade just tubulära bröst efter att jag googlat kring bröstutveckling och brlatavvikelser bör jag var 22/23?
Jag hade anorexi i tonåren - bland annat pga komplex för min kropp o mina bröst, så jag trodde att mina bröst kanske inte utvecklats fullt ut.
Jag testade att gå upp i vikt, ta p-piller ….inget hände.
Mina bröst har medför att jag har haft svårt med romantiska relationer…var 20 första gången jag låg med någon och det var bara ett one-night stand för att se hur han ”reagerade” på min kropp o mina bröst. När han inte sade något fick jag lite mer självförtroende, men mina bröst har fortsatt att hämma mig från att ha kontakt med det andra könet, visa mig i omklädningsrum, i bikini, bastu - alla äldre skriker ju ”ingen bikini här inne!” Och så får man gå ut…
Började spara till rekonstruktion för några år sedan,men pga att jag utvecklat en annan kronisk sjukdom kan jag nu inte spara.
Hade velat ha vårtgårdsplastik och implantat (bara till kanske b-kupa), men funderar nu på bara vårtgårdsplastik i och med att det är billigare, går snabbare att göra och snabbare återhämtning osv….vill kanske senare ha implantat när jag byggt upp min ekonomi lite mer…eller kanske sr hur jag känner mig efter en vårtgårdsplastik, om jag kan leva med mina bröst då.
Men drömmer om att kunna fylls ut en bh. Kunna känna mig fin och kvinnlig i en bikini, kunna ha fina underkläder och kunna bada mm…bara känna mig som en vanlig kvinna.

Har tyvärr inte något svar på din fråga, men tänkte bara dela med mig och visa att du inte är ensam!

29 -årig kvinna.
Tubulära bröst.
0 barn.
Intresserad av bröstrekonstruktion av tubulära bröst.
Ännu ingen konsultation.