Annons

Charles Randquist

Bröstförstoring Feb 2024 - Victoriakliniken Charles Randquist - Stasan

2024-02-20

Hej! Genomgick ett Miafemtech ingrepp den 20/2 på Viktoriakliniken i Saltsjöbaden och herregud vad fantastiska dem är! Jag kände mig oerhört omhändertagen och kommer aldrig glömma att det till och med var någon som satt och höll mig i handen under ingreppet för att jag sagt att jag var nervös innan. Dr. Charles är helt otroligt bra på det han gör och fick mig att känna mig lugn och trygg både före och under ingreppet.

Stasan's picture
StasanHej alla, jag har precis genomfört ett Mia Femtech ingrepp och hade inte kunnat vara mer nöjd med mina resultat! Skapar den här tråden för att jag vill dela min upplevelse så att jag kanske kan svara på några av de frågor som verkar finnas om ingreppet.

Lite bakgrund: jag var innan ingreppet väldigt nöjd med mina bröst (a/b kupa) men efter att ha ammat 2 barn så kändes brösten lite urtömda och jag kände att jag ville ge dem sin fyllighet tillbaka. Nu efter ingreppet har jag återfått mina bröst från innan barn, fast nästan ännu snyggare! Hade sagt att jag nu har en b/c kupa.Eckis's picture
Eckis
Mer information: 

Har ett navelbråck som ska tas bort


Eckis's picture
Eckis


Övriga taggar: 


Vilka förberedelser rekommenderar ni att man gör innan operationen och vilka önskar ni att ni hade gjort innan? Jag tänker på träning, mat, läsa på, inhandla osv. Tipsa gärna fritt!! Jag har dryga 2 mån tills min operation och jag vill göra det jag kan för att förbereda mig, underhåll mig och läka så bra som möjligt.Mer information: 

Konsultation 22/8-22. Planerad op 8/11, anatomiska 245 cc bakom bröstmuskeln


Bröstförstoring Jun 2022 - Victoriakliniken Charles Randquist - Patty

2022-06-20

Hej!

Dags för mig att dela med mig av min operationsberättelse och förhoppningsvis kunna hjälpa någon inför sin.

Jag velade mellan Nordiska och Victoriakliniken och kände efter min konsultation på Victoriakliniken att det kändes mer rätt. Priset skulle skilja sig med några tusen (ca 59’ på Nordiska och 65’ på Victoria), jag valde Victoria för att allting ingick i priset samt att en övernattning också ingick vilket kändes tryggt.

Annons
Annons
Annons